Facebook

Bekijk ons op facebook

Instagram

Bekijk ons op instagram

LinkedIn

Bekijk ons op LinkedIn

Wie zijn we?

La Belle Business is een schoonmaakbedrijf voor professionelen gelegen te Antwerpen en maakt deel uit van Group LBM. Een andere onderneming binnen deze groep is La Belle Maison die met meer dan 800 huishoudhulpen al meer dan 10 jaar de schoonmaak in 5000 huizen voorziet als properste familie van ’t stad! 

Dankzij deze jarenlange ervaring binnen de particuliere schoonmaakmarkt in combinatie met sterke partnerschappen, zijn we ervan overtuigd dat La Belle Business voor jou de onderneming bij uitstek is om je schoonmaak aan uit te besteden.Want ook een bedrijfsruimte verdiend een hygiënische en propere omgeving voor werknemers én klanten!

Onze missie:

100% ontzorging zodat u meer tijd heeft voor de dingen die u belangrijk vindt!

Veel klanten van La Belle Maison stelden ons in de voorbije 15 jaar herhaaldelijk de vraag of wij ook geen professionele ruimtes schoonmaken. Telkens moesten we deze klanten teleurstellen…

Om de klanten van La Belle Maison een extra dienst aan te bieden en ze zo nog meer te ontzorgen, maar ook andere ondernemers de gekende kwaliteit in schoonmaak en dienstverlening van La Belle Maison te laten ervaren, is sinds kort La Belle Business opgestart. En wij hopen van harte dat jij deel wil uitmaken van ons verhaal!

Waarom KIEZEN VOOR LA BELLE BUSINESS?

1. Onze professionele schoonmakers (M/V) genieten van meerdere opleidingen per jaar. Hierdoor bekomen zij een perfecte kennis van het gebruik van schoonmaakproducten en –materialen alsook technische vaardigheden.

2. U kan als klant rekenen op een perfecte service dankzij onze ervaring binnen de schoonmaaksector. U zal, na aanvaarding van uw offerte op maat, een persoonlijke dossierbeheerder als aanspreekpunt toegewezen krijgen.

3. Wij sturen een schoonmaakspecialist ter plaatse indien onze schoonmaker (M/V) het niet met de reguliere producten uit uw vloer, muur, tapijt… krijgt