éénmalige schoonmaak

U verhuist en wenst een grondige schoonmaak van uw oud en/of nieuw huis? Of u beslist dat het tijd is voor een lenteschoonmaak? Of u heeft een snelle oplevering van een huis, kantoorruimte of studentenkamer nodig? U bent aan het juiste adres!

Deze schoonmaakwerkzaamheden kunnen heel intensief zijn en misschien heeft u hiervoor wel geen tijd. Wij zorgen voor een op maat gemaakte offerte en schoonmaak, afgestemd op uw wensen en noden, zodat u tijd kan besteden aan andere zaken. Onze schoonmaak(st)ers maken gebruik van de nieuwste schoonmaaktechnieken en -materialen zodat een efficiënte en grondige schoonmaak gegarandeerd is. Daarnaast werkt La Belle Business uitsluitend met ecologische producten.

Na de werkzaamheden zal er altijd een supervisor samen met u een ronde maken om te kijken of alles naar wens is.

Een vlek op uw vloer of muur en u krijgt dit niet schoongemaakt met de reguliere schoonmaakmiddelen? Ook dan kunnen wij u uit de nood helpen! Stuur ons een foto door van uw probleem en wij sturen een specialist ter plaatse.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om te zien wat La Belle Business voor U kan betekenen. Wij behandelen uw aanvraag binnen de 48 uur en streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn! Dankzij uw persoonlijke dossierbeheerder binnen La Belle Business zullen al uw vragen snel en correct behandeld worden.

Heeft u dringend een éénmalige schoonmaak nodig? Neem vrijblijvend telefonisch contact op en zie wat we voor u kunnen betekenen.